lørdag den 15. april 2017

Tag Billeder Som En Professionel

Tag Billeder Som En Professionel Med Disse Tips


Dette parti begynder fotografering tips er et fantastisk udgangspunkt for uerfarne fotografer i stand til at lære færdigheder og taktik. Denne artikel præsenterer en stor samling af tips, der kan hjælpe enhver amatør fotograf, der er villige til at lære mere for at begynde at tage professionel kvalitet billeder.

At komme tæt på motivet som du har brug for. Denne metode giver dig mulighed for at minimere baggrunde, og det gør det også lettere at korrekt billede af, hvad du er at fotografere.Sløre baggrunden, når du optager billeder af billeder med mennesker i dem bare en lille smule. Du kan opnå dette ved at have din baggrund, længere væk fra motivet.

Centrering kan blive helt som forventet, og derfor ikke så interessant at se på i et foto. Off-centrer dine fag kan skabe et interessant for dem at se dem.

Efter filmen er udviklet, overveje at have print er lavet på en bred vifte af papirer, herunder fiber-baseret papirer.

Når du er på rejse, se sig omkring efter nye ideer på alle de forskellige ting, du kan skyde. For at få flere tips om, hvordan du starter, bare tage et kig på et rack af forskellige postkort. Postkort generelt har billeder af seværdigheder, som du kan finde på at være interessant.Naturlig belysning


Naturlige belysning er en stor rolle i dine billeder, så tage til efterretning, hvad der sker.Hvis solen står højt, vil du have en hård tid at slippe af med skyggerne, og den person, du tager et billede af, vil sandsynligvis ende med at knibe øjnene sammen på grund af det stærke sollys.

Hvid er en forfærdelig farve for at vælge et sæt tøj, når få dit billede taget. Dette efterlader hvide vises dæmpet og mat i et skud.

Du bør altid have en idé om, at hvis du ønsker at bruge highlights og skygger i billeder.Men med ny digital teknologi, du kan tage to billeder af samme emne, man udsætter hver, og sætte dem sammen i et perfekt eksponeret billede.

Røde øjne kan ødelægge et fremragende billede, som kunne have ellers er gået på din væg. Undgå røde øjne ved ikke at bruge flash, men hvis du skal bruge flash, må ikke få motivet til at kigge direkte på kameraet. Mange kameraer, der også omfatter et rødt øje, der er indbygget i dem for at fjerne problemet helt.

Til at gøre dine billeder mere tiltalende, at finde noget interessant for forgrunden af liggende skud.

Når du tager billeder


Når du tager billeder af noget, der sker for at være at bevæge sig hurtigt, så sørg for at du har de rigtige indstillinger på dit kamera, så de ikke blot fremstår som udvisker. Dette vil give dig klare billeder af dine fag, når de bevæger sig.

Lære, hvilke situationer der kræver brug dit kameras flash. Ikke bare slukke for den og ikke revurdere det nogensinde igen. Der er situationer, hvor tilføje mere lys end nødvendigt, vil ødelægge et billede.

Mange kameraer, der lader dig zoome ind på motivet, så meget som du vil, men kvaliteten vil blive kompromitteret, hvis du skifter fra brug af optisk digital zoom-tilstande. Digital zoom bruger en algoritme til at tilføje pixels, der gør ondt kvaliteten af billedet ved at tilføje pixels.Du ønsker måske at kontrollere, hvordan du kan deaktivere funktionen.

Du kan få nogle interessante effekter ved at rode med din lukkertid. Denne særlige indstilling til ting som sportsbegivenheder. Du kan også bruge en langsommere lukkertid og motion blur. Vandfald og vandløb gøre udsøgte billeder, når denne metode.

White balance er noget, du skal tage i betragtning, og du bør justeret manuelt af dig. De fleste kameraer vil automatisk hvid balance, men at det selv giver dig mere kontrol. Du kan nemt fjerne det gullige skær, der er så udbredt, når der optages i kunstig belysning, eller at ændre stemningen i dit billede.

Hvis du tager billeder i svagt lys indstilling, du kan forbedre deres kvalitet ved at nedsætte blænde, også kendt som f-stop-indstilling.

Når man fotograferer en person


Hold kameraet til øjenhøjde, når man fotograferer en person. Dette giver billedet føles mere levende og hjælper folk ind i det. Du kan blive nødt til at bøje mig ned til niveauet af et barn, når man fotograferer børn.

At lære fotografering kan ikke være forhastet, og det samme gælder, når du tager et godt skud. Et godt skud er kun der, når det rent faktisk er der.Forsøger at gennemtvinge det vil kun føre til, at sløret og skuffende billeder.

Vide, hvor langt dit flash strækker sig, når du bruger det i mørke. Dit foto kan virke mørke, hvis dit flash ikke kan producere nok lys.Tag flash vil udføre.

Optagelse af billeder om natten, er en helt anden boldgade.

gode billeder af mad


Det kan være svært at tage gode billeder af mad. Mad vil smelte, smelte, vil, ødelægge skud. Når du har alt sat op, sikrer, at belysningen er i orden, og så kan du introducere mad.

Børn ofte elske det, hvis du deler den hobby for fotografering med dem. Få dine børn deres egne kameraer, digitale eller film, er en fantastisk måde at vise dem til en meget glædeligt og spændende nye hobby.

Som med alt i livet, din fotografering færdigheder ikke kan blive bedre, hvis du ikke kan komme ud og praksis! Digital fotografering har åbnet op for en vidunderlig medium for dem, der måske tidligere har været bange for at sætte deres færdigheder på prøve. Nu er der ikke noget problem med spildt film, eller grænser for at tage billeder på grund af udgifterne til film, god eller dårlig.

Avancerede indstillinger på dit kamera


Digital fotografering har gjort det at tage billeder mindre stressende og billigere. Dette betyder, at du trygt kan eksperimentere med de mere avancerede indstillinger på dit kamera har at byde på uden konsekvenser.

Investere i en kvalitet stativ, hvis du er virkelig seriøs omkring at ville fantastiske billeder. Stativer er særligt gode til at sætte dit kamera. Dette er virkelig er praktisk, hvis du tager lange skud langt væk eller skyde i svagt lys situationer. Et stativ kan også være et uvurderligt redskab for billeder.

Denne rådgivning sandsynligvis hjulpet dig med at forstå, hvad du skal gøre for at begynde at tage bedre billeder lige nu, samt hvad du har brug for at øve på lang sigt. Dette råd blev lavet specielt til dig, og andre som dig, der ønsker at forbedre deres fotografering færdigheder og tage ekspert billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar