lørdag den 15. april 2017

Tag Smukke Billeder

Tag Smukke Billeder


Fotografering er en storslået kunst og en perfekt måde at komme væk fra dit liv. Det er rigtigt, at hvert billede taler i mængder.

Holde dine fotografiske teknikker enkel og let. Du kan som regel tage flotte billeder uden at ændre din farve eller bevægelse indstillinger.

Tage noter på forskellige eksperimenter, du er snapper billeder. Når man ser på de hundredvis af billeder, du tog, vil det være rart at se, hvor billedet blev taget, eller dine følelser, som du gør det. Brug en lille notesblok til at optage korte beskrivelser af skud, mens du tager dem, og bemærk venligst, at hvert billede nummer ved siden af beskrivelsen.

kunst


Lære en værdifuld kunst i sammensætning, og at mindre er mere med billeder. Når man fotograferer mennesker, er dit emne har en chance for at brillere.

Når du rejser til en ny lokalitet, få en idé om, hvad ting, du burde være at tage billeder af. For at få flere tips om, hvordan du starter, bare tage et kig på et rack af forskellige postkort. Postkort har alle de fotos af seværdigheder, som du kan finde på at være interessant.

Selvom du måske ønsker at sætte kameraet på en lav indstilling til at gemme flere billeder på lagerkortet, før du downloader, så sørg for du er klar over hvad du er ofre i form af print kvalitet. Den laveste indstilling bør kun bruges til billeder, der vil blive delt via computerskærmen.

Godt kamera fokus er en kritisk element i at komponere dit billede og perspektiv.Når du er en begyndelse fotograf, husk på, hvad du ønsker at tage et foto af, og sørg for, at det er i centrum af billedet.

kameraets indstillinger


Du kan gøre noget, der ser interessant ved at justere kameraets indstillinger, eller prøv en unik vinkel.Eksperimentere med disse indstillinger forud for at tage de faktiske billeder, så du vil være i stand til at visualisere, hvordan de vil påvirke billedet.

At finde den helt rigtige film for dig er nødvendige for at blive en god fotograf. Hver fotograf har individuelle præferencer i forhold til at skyde. Der er faktisk ikke nogen stor fordel ved at bruge en film frem for en anden.

Du skal tænke på, om din tilgang før du sigter til, før skydning.Fotografering er ligesom enhver anden kunstform; den kvalitet, der viser, hvornår opmærksomhed på detaljer og detaljer udføres.

Skyde op fra et billede på en opadgående vinkel for at give den genstand af det foto, en følelse af magt.Hvis du gerne vil gøre motivet vises svagere, skyde billedet fra højt op.

Den menneskelige krop er lavet af betagende dele, der egner sig smukt til kunstnerisk fotografi.

Du behøver ikke altid at holde kameraet i vandret position. Du kan få et slående billede med dit kamera lodret. Zoom ind, hvis det er nødvendigt for at få en fuld effekt, og zoom ud for hoved-til-tå skud.

Afgrøde distraherende elementer, niveau i horisonten, og frame emnet effektivt.

mange billeder


En af de vigtige ting at huske i fotografering, er det en god praksis at følge, er snapper så mange billeder af det du kan af din målgruppe, emne og derefter vælge det bedste skud -- fagfolk gøre dette som et spørgsmål om vane. Dette er blevet gjort meget lettere med digital fotografering, fordi med den luksus af digital fotografering, du er i stand til at gøre dette og sikre, at du ikke går glip af det øjeblik, du håbede på at fange.

Prøv at snuppe dine fotografiske evner og færdigheder til at gøre almindelige ting ind i ekstraordinære fotos. Du kan gøre dine billeder som unik, som du ønsker. Prøv at gøre dine billeder så original som du kan blive overrasket over resultaterne.

Lære, hvordan man korrekt holde dit kamera, når der optages i fotografering.

Må ikke købe et kamera, der skal lithium batterierne, hvis du planlægger at rejse. Men, hvis du tager dit kamera på bord med dig, de er tilladt om bord.

Du kan beskære dine billeder på et senere tidspunkt med henblik på at gøre dem til at se bedre. Der kan være et fantastisk skud, som sok om i det. Der er andre gange, når det er en nær perfekt billede, bortset fra det faktum, at emnet er en smule off-center.Disse problemer kan løses ved blot at beskære senere.

Når du lige er startet ud i fotografering, er det en vigtig ting, at du har at gøre, er at forstå, hvid balance, eller den farve, af ren lys i dine billeder. Alle former for lys og har en farve, og at manipulere farve til din fordel, kan du få det bedste skud.

Dette betyder, at du nødt til at fokusere på ting at gøre med eksponering, som aperture, film hastighed, og blænde. Lære om udsættelse for at hjælpe med at forbedre din fotografering.

Nat fotografering tilbyder et nyt lys.


Sammensætning er vigtig for et godt billede. Nogle mennesker er født med et godt øje for at komponere det perfekte billede, men andre mennesker har til at gøre en indsats. Selv om der er et perfekt centreret emne virker for nogle billeder, kan du tilføje et væld af interesse at selv uinteressant scener af off-centrere dit motiv.

Hvis du nogensinde støder på et sted, hvor du ønsker at tage billeder så tage til efterretning, hvor dette sted er, at du bør tage til efterretning dette sted, så du kan vende tilbage og tage billedet, når du har tid.Bære en notesblok med, at du gerne vil vende tilbage til.

Hvis du stadig nye til fotografering, og hvis du har valgt en SLR-kamera, vil du ønsker at vide, hvad du laver.

Bruger ikke flash vil forlade unaturlige skygger på motivets ansigt.

Selv om ikke alle mennesker, der nyder at tage billeder, de fleste mennesker nyder at se på dem. Gennem fotografi, kan du indfange minderne for, at resten af verden kan få på anden måde gå glip af. Fotografering er en fornøjelig og underholdende tidsfordriv. Som ovenstående artikel er angivet, er at dele dine billeder med alle, er en fremragende metode til at befri stress og finde skønheden i livet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar